©Sonic / Sampler Media AB 2000-2016 | All rights reserved | Sonic, Box 466, 129 04 Hägersten, Sweden | +46 (8) 702 15 50

annons:
Banner

annons:
Banner

annons:
Banner

Krönikor 2001-2004

Under åren 2001-2004 publicerade vi en ny krönika exklusivt på sajten varje torsdag. I början turades Pierre Hellqvist, Johan Jacobsson och Markus Larsson om att skriva men efter hand kom fler Sonic-skribenter, och några utomstående gäster, in och bidrog med texter.

 

Vi gav alla helt fria händer och fick en ganska brokig samling texter, om allt från Mupparna-legenden Mahna Mahna och musiken i »The Simpsons« via analyser kring hur alkohol påverkar musiklyssnandet till dödsrunor över Elliott Smith och Lisa »Left-Eye« Lopez.

Samtliga krönikor finns att läsa här på sajten. Du hittar respektive årgång genom att klicka på något av de årtal som nu är synliga i menyn här till vänster. Totalt 202 texter!

 

Föredrar du att läsa på papper samlade vi för några år sedan fyrtioen av dessa sajtkrönikor i en pocket, »Trender är galna«. Den är slutsåld hos oss men har du vägarna förbi ett bättre antikvariat ser den ut så här!

 

pocket_stor.jpg 

egenbanner_sonic89.jpg
annons:
Banner
annons:
Banner
annons:
Banner
annons:
Banner
annons:
Banner