©Sonic / Sampler Media AB 2000-2016 | All rights reserved | Sonic, Box 466, 129 04 Hägersten, Sweden | +46 (8) 702 15 50

annons:
Banner

annons:
Banner

annons:
Banner

Tävlingar

Välkommen till Sonics tävlingssida! Här svarar du på tävlingarna i senaste numret och har chans på ännu fler vinster om du dessutom är med i våra helt nätexklusiva tävlingar! Fyll i formuläret längst ned på sidan. Du väljer själv hur många tävlingar du vill delta i.


Se Hinds på Debaser Medis-tävling!

 

hinds.jpgHinds! Deras första stockholmsgig äger rum i morgon. På Debaser Medis i Stockholm. Utsökta göteborgarna i Pale Honey agerar uppvärmare. Förnämlig mängd gitarrpop och garagerock på ett bräde.
  Hinds är Madrid-kvartetten som tagit åtminstone indierockvärlden med storm, charm samt möjligen ett och annat glas. Det är inga sura miner där Ana, Carlotta, Ade och Amber drar fram. Där Hinds drar fram finns festen. Deras efterlängtade och länge förhalade debutalbum »Leave Me Alone«, som till slut kom i början av året, är superfint och synnerligen medryckande i allt sitt livsrus. När du hör skivan vill du leva som Hinds! Till Sonic #88 hängde Pierre Hellqvist med det oupphörligen turnerande bandet ett par dagar i Hamburg och återvände hem med ett porträtt på ett gäng - och som då verkligen känns som ett gäng - som absolut vill framåt, definitivt ser det de gör som en karriär, men mer än någonting annat gör det för att ha kul och för att värna om varandra. Eller som den ena frontfiguren Ana Perrote formulerade saken: »Vi har på något vis vuxit ihop. Det vi har är egentligen inte så mycket vänskap som ett systraskap. På gott och ont. Det kan vara en del tjafs, problem och gnäll, men alldeles oavsett kommer systraskapet bestå.« Hinds-biljetter till dig och en vän finns inom räckhåll (se nu till att vittja mejlen i morgon så du blir varse eventuell vinst!) ifall du i formuläret nedan svarar rätt på följande fråga: Vilket skiva lyfter Hinds fram som sitt gemensamma favoritalbum i Sonic #88-artikeln?


egenbanner_sonic89.jpg
annons:
Banner
annons:
Banner
annons:
Banner
annons:
Banner
annons:
Banner